Zuiveringweg 20, 8243 PZ, Lelystad

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Identiteit

Dit zijn de algemene voorwaarden van Wine & MaltMates BV (hierna te noemen WineMates).
Gevestigd aan de Zuiveringweg 20, 8243 PZ, Lelystad, Nederland.
WineMates is onderdeel van Wine & MaltMates BV. en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad, onder KVK-nummer 74374575 en BTW-nummer.

Artikel 2 – Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van WineMates en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen winemates.nl en de consument.
Geen enkele overeenkomst met de consument kan worden gesloten zonder dat de consument hiermee akkoord is gegaan.
Door het plaatsen van een bestelling in de webshop van Winemates, verklaart de consument akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Artikel 3 – Het aanbod

Winemates kan niet garanderen dat de website ten alle tijden zonder inhoudelijke of grammaticale fouten is. Tevens kan WineMates niet garanderen dat de informatie op de website ten alle tijden up-to-date is. WineMates is gemachtigd om de inhoud van de website ten alle tijden te veranderen.
De kleuren op het scherm van het apparaat dat de consument gebruikt kunnen afwijken van de kleuren van het originele product. Dit kan onder andere komen door de instellingen van het apparaat. WineMates doet er alles aan om de correcten kleuren te weergeven in onze webshop.

Artikel 4 – De prijs en betaling

De genoemde prijzen van de producten zijn inclusief 21% btw en inclusief verzendkosten.
WineMates accepteert betalingen via iDeal, PayPal, Visa, MasterCard, Directe Bankoverschrijving, SOFORT Banking en Bitcoin.

Artikel 5 – De levering

WineMates verzendt alleen binnen Nederland.
Alle producten worden verstuurd in samenwerking met PostNL.
Bestellingen worden binnen twee werkdagen na succesvolle betaling aan de consument geleverd. Vertraging van de levering van de producten kan zich voordoen, en omdat WineMates afhankelijk is van partners voor de levering van haar producten kan WineMates niet aansprakelijk worden gehouden voor deze vertraging.
WineMates is niet verantwoordelijk voor: mislukte leveringen als gevolg van het feit dat de ontvanger niet op het opgegeven adres was op het moment van bezorging, verslechterde product kwaliteit als gevolg van het opgeven van een verkeerd bezorgadres, verslechterde product kwaliteit als het gevolg van onjuist handelen van de ontvanger.

Artikel 6 – Uitoefening van herroepingsrecht door de consument

Wanneer de consument wenst gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenk termijn aan WineMates.
De consument heeft het recht de bestelling te retourneren binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst van de bestelling.
De consument stuurt het product terug met alle geleverde toebehoren, in ongebruikte conditie, en conform de door WineMates verstrekte instructies.
Producten in de uitverkoop, wanneer duidelijk vermeldt door WineMates, mogen niet worden geretourneerd.

Artikel 7 – Intellectueel eigendom

De website, www.WineMates.nl, en al zijn subdomeinen zijn onderdeel van het intellectueel eigendom van WineMates, niets mag gekopieerd of gebruikt worden zonder expliciete toestemming van WineMates.

Artikel 8 – Privacy

Persoonlijke informatie wordt opgeslagen, gebruikt voor de levering van de bestelling van de consument en wordt behandeld met zorg. Persoonlijke informatie zal nooit worden doorgegeven aan derden.

Artikel 9 – Aansprakelijkheid

WineMates is niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Het recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.