Zuiveringweg 20, 8243 PZ, Lelystad

Over WineMates

WineMates is begonnen uit de noodzaak om lekkere & betaalbare Wijn te vinden. Wij waren op zoek naar meer informatie over Wijn buiten de standaard informatie die jouw lokale drankgigant verschaft. Daarnaast willen wij ook exclusieve Wijn aanbieden om zo iedereen zijn favoriete “slok” te kunnen laten ontdekken. Wijn is een reis. Er is zo veel Wijn wereldwijd dat het best wel eens overdonderend kan zijn en je door de bomen het bos niet meer kunt zien en je daarom maar voor de standaard Wijnfles van de slijterij om de hoek gaat. Dit is zo zonde!

Er is zo veel in Wijn te ontdekken qua Smaak, textuur, kleur, processen voor het maken van de Wijn en de geschiedenis van de Chateau. Sommige Chateaus hun geschiedenis gaat wel tot honderden jaren terug!

En daarom is er WineMates. Laat de stress en tijdrovende taak voor het zoeken naar die perfecte “slok” over aan ons. Wij sturen jou elke maand onze favoriete Wijn van de maand op. Dit kunnen nieuwe edities zijn maar ook al oudere Wijnen. Je krijgt van ons uitgebreide informatie over het ontstaan van de Wijn, de Chateau en over de smaak die je kunt verwachten.

Daarnaast zouden wij het ook leuk vinden als jij je tot onze community voegt en jouw mening uit over de Wijn die wij hebben toegezonden. Je kunt zo een bericht achterlaten op onze Blog, Youtube en Instagram kanalen. Tag onze met de hashtag #winemates en wij zullen jouw bericht uiteraard delen!

Acclamations! Oftewel, Proost!